Henrik Ibsens vei

Leveransebeskrivelse Strandskillet 5


AREALER Se plantegninger for spesifisering/måling av arealer. Balkonger/platt/utearealer osv er ikke medregnet i arealer (så fremst dette ikke er spesifisert).
YTTERVEGGER Eksisterende yttervegg mot øst etterisoleres 5cm innvendig til en total isolasjonstykkelse på 15cm. Vegger mot nord og sør av 15cm betong etterisoleres 7 cm innvendig. Vegg mot vest murt i Leca isoleres 5cm utvendig og 7cm innvendig. Østside består av glassplater på utlektring. Nord- og sørfasaden av betong som males to strøk med diffusjonsåpen maling. Vestside lektres ut, isoleres og kles med vindsperre før det legges nye hvite fasadeplater type Formica.
ETASJESKILLERE

Støpte etasjeskiller av betong som avrettes.
Milliclick gulvvarmesystem i stue, kjøkken og gang.
Varmekabler med avrettingsmasse i overkant på vindfang og bad.
Alle rom unntatt vindfang og bad legges med spesial 1-stavs eikeparkett med V-fas.
Vindfang og bad med fliser.
Fellesarealer i plan 5 med fliser på alle gulv.
Himlinger i boliger som nedhengte gipshimlinger, sparklet og malt to strøk hvit.

VEGGER

Lettvegger er bygget av bindingsverk med 7cm isolasjon og 13mm standard gipsplater som sparkles, strimles og males 2 strøk.
Våtrom med 2 lag 13mm gips for fliser.
Vegg mellom leiligheter (lydvegg) med dobbel bindingsverk 48x68mm, 2 lag 7cm isolasjon, 2 lag gips, fuging mot tilstøtende konstruksjoner, sparkling, strimling og maling 2 strøk.  

TAKVERK Støpt betongdekke som er isolert på oversiden med 20-35cm, fallbygging mot innvendige taknedløp og tekket med ny folie. Under tremmegulv så legges duk for beskyttelse av tekking.
VINDUER Leveres med 2-lags super energispareglass med argon. Vinduer med natureloksert aluminiumkledning utvendig og hvitmalt innvendig fra fabrikk. Innvendige foringer som hvitmalt.
DØRER

Innerdører i 230cm høyde som Swedoor Duet eikefinerte dører med eik karm og eik belistning, med blank vrider. Link til produkt.
Design ytterdører i 230cm høyde som Swedoor Pulse med glass i mørk grå farge. Link til produkt.
Dører i fellesareal plan 5 som grå slette lettdører.
Blank vridere og standard låsekasse på alle dører.

GULV

Eike parkett i alle rom utenom bad og vindfang som spesial 1-stavs eik med V-fas.
Bad med fliser 10x10cm grå med lokalt fall til sluk.
Vindfang med 30x30cm grå/beige.
Fellesareal tak plan 5 med 30x60cm grå fliser, med unntak av dusj hvor det benyttes 10x10cm grå fliser pga fall til sluk.

LISTVERK

Gulv; Alle gulv (unntatt våtrom) listes med 15x45 parkettlist i eik
Himling; Listefritt
Vinduer; Listes med gerikt 10x58mm hvit.
Dører; Listes med gerikt 10x58 eik.
Innfesting av hvitmalt listverk sparkles og males etter montering.

MALERARBEID

Alle innvendige vegger (unntatt våtrom) behandles med sparkling og 2 strøk maling i NCS 0502Y/eggehvit (hvit slett overflate).
Enkelte vegger vil bli med annen farge eller alternativ behandling/overflate og dette vil være spesielt for hver leilighet.
Himling er av standard gips som strimles, sparkles og males 2 strøk hvit. Mellom vegger og himlinger fuges overgang.
Foringer males 2 strøk hvit (0502Y) på byggeplass.

FLISEARBEID

Legging av fliser gulv bad 10x10cm grå inkl kasse for innebygd toalettsisterne. Legging av fliser på vegger bad 30x60cm beige.
Legging av fliser i vf 30x30 grå/beige.
Legging av fliser gulv fellesareal plan 5 som 30x60cm og 10x10cm i dusj med lokalt fall. Flislegging vegger dusj plan 5.
Smøremembran på gulv og vegger våtsoner (våtrom).

SANITÆR INSTALLASJON

Generelt: Installasjon som vannskadesikkert rør-i-rør med sentral/vannskap i hver leilighet.
Design ett-greps batterier på alle servanter, kjøkken og dusj. Vann og avløp til vaskemaskin. Sentral varmtvannstank plassert i plan 5.

Kjøkkenbatteri; Hansgohe Talis S2 Variarc med uttrekkstut
Dusjsystem (batteri/garnityr); Hansgrohe croma 100
Servantbatteri; Hansgrohe Talis S
Toalettskål; Duravit Starck 3
Baderomsmøbler; Gustavsberg
Dusjvegger; IFØ Solid rette glassvegger

Kjøkken: Kjøkkenbatteri med uttak for oppvaskmaskin
Bad: Baderomsinnredning som Gustavsberg Logic. Link til produkt. Speil med integrert belysning i bredde til innredning, underskap og helstøpt servant med Hansgrohe Talis S servantbatteri. Toalett som vegghengt med selvdempende lokk og innebygd sisterne. Uttak for vaskemaskin. Innfellbare dusjvegger i glass.
Fellesareal plan 5; Dusj, wc og kjøkken fellesrom plan 5.

Utvendig: Frostfri tappekran. Utvendig boblebad på tak plan 5 med isolert lokk.
ELEKTRO INSTALLASJON

Generelt en komplett utvidet elektrisk installasjon med høy standard og eget sikringsskap i hver leilighet.
Belysning i leiligheter på stue/kjøkken/bad/soverom er en kombinasjon mellom doble og enkle firkantige innfelte downligts. Link til produkt. Bod med SG enøk-armaturer.  
Milliclick-varmegulv på stue og kjøkken. Link til produktvideo. Varmekabel gulv bad og vindfang.
Varmepanel på alle soverom type Glamox.
X-comfort trådløs styring av belysning i leilighetene med trådløse RF-brytere og 1 stk fjernkontroll til hver leilighet. Link til produkt
Elko-Plus på alle stikk (1,5 boks) og ringeklokke. Link til brosjyre.
Benkearmatur kjøkken type LED 4x1W. Link til produkt.
Utelys inngang og uteareal plan 3 som Norlys Geneve Grafitt med opp/ned lys. Link til produkt
På takterrasse plan 5 er det spotter nedfelt i terrasse som LED Ground Mini 1W (10 stk) og i tillegg utelys som Norlys Geneve Grafitt med opp/ned lys (5 stk).
Fellesareal plan 5 med spottskinner inkl dimmer i gang, treningsrom, wc/dusj og fellesrom. Badstue med fiberlys i himling og i tillegg badstuearmatur. Lyslist LED over kjøkkenbenk fellesrom. Varmelist og varmepanel som oppvarming.
Alle utelys styres av samme fotocelle for å få ensartet belysning av bygget.
Fellesabonnement for utelys og installasjon plan 5.
Brannsentral fra Eltek med direkte brannvarsling til Brannvesenet.
Tegninger for el installasjon kan fremlegges hvis ønskelig.

Canal Digital leverer Kabel-TV og Internett til leiligheter. Røropplegg for telefon og TV inngår i tillegg.
KJØKKEN- OG GARDEROBEINNREDNING

Kjøkkeninnredningen: Leveres som Norema Areal hvit grep kombinert med aluminium og glass. Benkeplate som 40mm heltre eik, oljet. Stålhåndtak. Oppvaskbenken med nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål. Integrerte hvitevarer er medtatt (levert/montert) som komfyr (Siemens HB20AB510S stål), keramisk platetopp (Siemens ET645EE11X), oppvaskmaskin (Siemens SE64E336EU) og kombiskap kjøl/frys (Wirlpool ART4713). Link til kjøkkentegninger.

Kjøkken plan 5 som Norema Strand sort. Siemens integrert komfyr og keramisk koketopp. Wirlpool integrert kjøleskap og oppvaskmaskin 45cm. Ventilatorhette av stål som frittstående type Billy.
Link til kjøkkentegninger.

På stue under vinduer mot øst så plassbygges hylle av 40mm massiv oljet eik (samme materialet som benkeplate kjøkken).

Garderobeskap: Garderobeskap leveres i utgangspunktet ikke.
VENTILASJON Mekanisk avtrekk fra våtrom og kjøkken over aggregat som er plassert i ventilatorskap på kjøkken.
BRANNVERNEUTSTYR

Til hver leilighet leveres 1 stk 6 kg pulverapparat (monteres av kjøper). Fellesareal plan 5 med 6 kg skumapparat.
Boligsprinkelanlegg i hver bolig.
Fellesareal plan 5 har egen brannslange.

Felles brannsentral med direkte varsling til Brannvesenet.
TAKTERRASSE OG FELLES BYGG PLAN 5 Det blir anlagt en stor takterrasse med utvendig boblebad, tremmegulv og glassrekkverk.  Felles bygg på taket inneholder badstue, solarium, treningsrom, toalett, dusj og et fellesrom. Glassrekkverk med unntak av adkomst mot vest som utføres med perforerte stålplater. Utvendig belysning med nedfelte spotter i terrasse som LED Ground Mini 1W (10 stk) og i tillegg utelys som Norlys Geneve Grafitt med opp/ned lys (5 stk). Innvendig så er fellesrom med sort kjøkkeninnredning fra Norema inkl hvitevarer. Komplett badstue med diodelys i himling og innredning. Treningsrom med 2 stk trimsykler. Solarium for privat bruk med nye lysrør (brukt seng). I hovedsak spottskinner med dimmere som belysning. Varmekabel gulv dusj/wc og gang. Alle gulv er fliselagt og vegger/himling er malt. Dusj er fliselagt på vegger og med dusjvegg av glass. Design 1-greps batterier på kjøkken og wc/dusj. Oppvarming med varmelist/varmepanel i tillegg til varmekabler.
UTEAREAL PLAN 3/VEST Opparbeides med benker, grillplass, blomsterkasser, sportsdekke for lekeutstyr, klatrevegg, sandkasse, levegger osv. Låsbare postkasser i forbindelse med adkomst. Sykkelstativ. Utvendig stikk. Belysning av 6-7 stk Norlys Geneve Grafitt med opp/ned lys
(link til produkt).
AREAL PLAN 2/VEST Sportsboder til leiligheter i enkel utførelse og utvendig impregnert trapp mellom plan 2 og 3. Brannsentral for bygget er plassert i forbindelse med boder. Parkeringsplasser carport plan 2 tilhører Tannlegespesialistene AS (seksjon 2).
UTEAREAL PLAN 1/ØST Opparbeidelse av nytt fortau mot nord fra trapp til Vestregata med varmekabler som oppvarming. Renovering av trapp mot nord inkl varmekabler, maling rekkverk og lys på vegg. Det vil videre bli opparbeidet plen mot øst på eiendommen (skrå del av eksisterende asfaltert areal). Parkeringsplasser plan 1 mot øst tilhører Avis (Tatami AS) og dem leier disse hos kommunen mot å dekke kostnader med oppvarming av fortau/trapp mot nord. Varmekabel i fortau og trapp med snøsensor.

SVALGANGER

Bygges ihht plan- og fasadetegninger. Kledning på rekkverk som perforerte stålplater.
Svalgang i plan 4 med tett dekke (for å unngå sjenerende drypping på balkong 3 etg).

Møbler og beplanting på svalganger er ikke medtatt.

SPORTSBODER

Plasseres i tidligere bomberom og i tilknytning til parkeringsplasser i plan 2. Utføres med enkel standard og mulighet for låsing.
PARKERING Parkering inngår ikke i kjøpesum og avtales eventuelt konkret med eiendomsmegler. Leiligheter har pt rettighet til 3 stk parkeringsplasser langs Parkgata/Dr Lies gt hos kommunen (gammel avtale), 1 stk HC plass på egen eiendom og tinglyst parkeringsrettighet på Dr Lies gt 8 (øst for vei).
SAMEIET Det er utarbeidet vedtekter til sameiet vedr bruk av uteareal osv som kan utleveres fra eiendomsmegler.

Utbygger:Total Prosjekt AS
Totalentreprenør: TotalRenovering
Eiendomsmegler: Thomas Bugge 

Leveransebeskrivelse tar utgangspunkt i en nøkkelferdig bolig.

Denne leveransebeskrivelsen er veiledende og avvik må påregnes.

Linker som finnes i leveransebeskrivelse (hyperkobling) til produkter kan avvike mot produkt som leveres. Link er primært lagt inn for å vise standard som leveres og ikke den endelige leverandør/produkt. Dersom særskilte produkter og/eller leverandører ønskes så må kjøpere gi beskjed om dette til ansvarlig utførende totalentreprenør TotalRenovering.

Leveransebeskrivelse link til pdf